به گزارش روابط عمومی کنکره ملی شهدای غریب دراسارت: درادامه جلسه پنج ساعته اعضای دبیرخانه مرکزی کنگره موضوع ضرورت انجام پژوهش های کاربردی دردستور کار قرار گرفت. دبیربخش مرکزاسناد و تحقیقات رصدخانه کنگره نیز اضافه نمود: کار ارتباط با دانشگاه ها و بنیاد های شهید سراسر کشور برای تکمیل دفترچه سرگذشت پژوهشی شهدا آغاز گردیده و استان های همدان و خراسان شمالی بیشترین توفیق در این اقدام را به دست آورده اند.
خانم هادیان اضافه نمود: اطلاعات مورد نیاز از شهدای غریب در قالب ۱۳ فرم طراحی شده که امیدواریم به همت دانشگاه های سراسر کشور مراحل تکمیل آن فراهم گردد. هادیان اضافه نمود: تاکنون بیش از ۳۰۰ هزار سند الکترونیکی پیرامون این شهدای معظم گردآوری شده و ما در این مرحله از تشکیل و تکمیل پرونده های پژوهشی شهدای غریب به دنبال کیفی سازی منابع، تحقیقات و پژوهش های علمی و یافته هایی برای تولید مقالات و آثار هنری جهت معرفی هرچه بهتراین شهدای مظلوم به جامعه هستیم.
وی یادآورشد، چنانچه به عنایت الهی، همکاری ها خوب صورت گیرد، حجم اسناد مربوط به شهدای غریب به یکمیلیون سند دیجیتال خواهد رسید که اقدام قابل توجهی است.