به گزارش روابط عمومی کنگره ملی شهدای غریب در اسارت: به نقل از دبیر ستاد استانی کنگره ملی شهدای آزاده غریب در اسارت خراسان رضوی. جلسه پیگری مفاد نامه به فرماندهان سپاه و مسولین کنگره های استانها در باره یادواره شهدای غریب اسارت. جلسه در دفتر دکتر علی مددی ساعت ۷ و ۳۰ با حضور اعضا ی کنگره شهدای غریب اسارت برگزار گردید. نشست با خیر مقدم دکتر علی مددی و نثار صلوات به ارواح پاک و مطهر شهداء خصوصا شهدای غریب اسارت شروع شد.
دکتر ابتدا گزارشی درباره کنگره ها، کیفیت و قوانین حاکم بر آنها داند. سپس به کنگره شهدای شهرستان ها به ویژه اولین کنگره شهدای سبزوار و نیشابور اشاره کردند. و به خاطر جایگاه ویژه دیدار مقام معظم رهبری با دست اندرکاران و برگزار کنندگان آن دو کنگره، بحث ویژگیهای یادواره تراز مطرح شد و توصیه شد که اهداف از یادواره ها نباید تعداد شرکت کنندگان، سخنران مشهور و مطرح و پذیرانی آنچنانی باشد. ایشان افزودند: باید سعی شود هدف معرفی شهداء، سبک زندگی آنها باشد، باید هدف جریان سازی باشد. سپس بحث اطلاعات شهداء و اسناد مورد نیاز مطرح شد، ایشان فی المجلس با آقای ارباب پور تماس گرفتند و آقایان یاوری و غیور را برای گرفتن اطلاعات معرفی کردند.
مقرر شد اسامی را بدهیم و ایشان اطلاعات مورد نیاز در اختیار قرار دهند. در ادامه بحث تدوین البوم عکس، اسناد و دست نوشته های شهدای مطرح شد که مقرر گردید به تعداد شهدای غریب اسارت (۵۷) البوم همراه با اطلاعات آنها در اختیار قرار گیرد که هنگام دیدار با خانواده ها البوم را به خانواده ها اهداء کنیم. مقرر شد دکتر علی مددی با شهرستانها هماهنگ کنند تا اطلاعات شهدای غریب اسارت شهرستانی را جمع آوری و برای دیدارها هماهنگی صورت گیرد. ایشان برای بهتر انجام شدن کارها و ماموریت ها، قول مساعدت مالی و در اختیار قراردادن وسیله نقلیه نیز داند.
علی خوش دست از همکاران ایشان و از نویسندگان ماهر و زبردست نیز ضمن بیان چند خاطره، توصیه هائی درباره نحوه جمع آوری اطلاعات داشتند که بسیار سودمند و کارگشا بود. در ادامه اقای یاوری از دکتر علی مددی و همکاران شان و برخورد و حسن تعامل شان تشکر کردند و درباره تعداد شهدای غریب اسارت استان خراسان رضوی و ویژگی این شهداء توضیحاتی دادند. بازدید از بخش ( اتاق) اسناد و مدارک دفاع مقدس با توضیحات آقای حجت مسول بخش، توفیق دیگری بود که نصیب و روزیمان گردید.
سپس از بخش و اتاق سیستم و سِروِر حفظ و نگهداری اطلاعات بازدید کردیم و با شیوه ثبت اسناد و تعداد پرونده ها، آرشیو رسانه ای، موضوع بندی شهداء. دانشجو، دانش اموز، کارمند آشنا شدیم. آخرین و مهم ترین توصیه دکتر علی مددی این بود، علاوه بر اینکه زمان برگزاری یادواره را به تاخیر بیاندازیم تا فرصت بیشتری داشته باشیم گفتند: آماده شدن برای یادواره شهدای غریب اسارت تنها با حضور و تلاش جهادی همگی امکان پذیر است. پاسدار، آزاده و جانباز اقای محسن غیور به عنوان رابط و مسول دریافت اطلاعات ، مدارک و اسناد شهدای غریب اسارت و تدوین البوم به دکتر علی مددی معرفی گردید البته دیگر اعضاء با تمام توان و تمام وقت ایشان را مساعدت خواهند کرد.